Bailey Pride of the North

 Geb: 07-05-2017

HD-A

Bailey Pride of the North, oftewel Nova is de eerste pup die wij uit een eigen gefokt nest hebben aangehouden. Zij komt voor een groot gedeelte uit werklijnen en is de dochter van onze Gently. 

Deze foto van Nova omschrijft haar perfect, een hele vrolijke dame die altijd in is voor actie. Ze is een ontzettend lieve teef, met een zacht karakter. Ze heeft veel werkdrift, maar deze komt alleen tot uiting wanneer zij op het trainingsveld staat. In huis is ze een rustige gezinshond. Vanwege haar uitzonderlijke karakter en haar bijzondere en schaarse bloedlijnen willen wij  in de toekomst een nestje met haar te gaan fokken, in de hoop dat we een reu vinden die haar exterieure eigenschappen iets kan verbeteren zonder dat haar fantastische karakter teniet wordt gedaan.

Inmiddels heeft Nova een eerste nestje gehad in combinatie met Ferrari de Bruine Buck, hieruit zijn 3 teven en 4 reuen ter wereld gekomen! Stuk voor stuk pups met een fantastisch karakter en verrassend genoeg ook een erg leuk uiterlijk!

 
E-mailen
Info