Al onze pups worden gefokt en verkocht volgens de regels van de Raad van Beheer en de BHCN. Wij gebruiken het koopcontract van de BHCN, al onze pups worden gechipt, ontwormd en gevaccineerd en afgeleverd met een Nederlandse stamboom en een Europees paspoort. De pups groeien op in huis in een grote, ruime binnenkennel die bij ons in de woonkamer staat. Wanneer de pups de 3 weken zijn gepasseerd en het lekker warm en zonnig weer is zullen ze voornamelijk in onze grote buitenkennel met overkapping en windafscherming verblijven. Wij laten de pups vanaf 3 weken wennen aan verschillende geluiden en vreemde dingen zoals het geluid van onweer, vuurwerk, sirenes, auto's en natuurlijk ook alle verschillende huishoudelijke apparaten. Daarnaast krijgt u van ons een leuk puppypakketje mee, door ons en onze voerleverancier Purina ProPlan samengesteld.

Wij verkopen onze pups alleen aan volledig geschikte mensen, daarom willen wij altijd eerst een kennismakingsgesprek met u voordat u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een pup van ons. 

Hopelijk tot ziens!

Onze nesten:


D-Nest: Ferrari de Bruine Buck x Bailey Pride of the North, geboren 26-08-2020

Wij hebben op 26 augustus 2020 7 prachtige pups mogen verwelkomen.

Er zijn 4 reutjes en 3 teefjes geboren, alles gaat goed met moeder en kroost!

Binnenkort worden de stamboomnamen bekend gemaakt, eerst maar eens genieten!


Alle pups zijn besproken.
Freedom/C-Nest: Luca de Bruine Buck x Casyka's Dawn, Geboren 05-05-2019

We hebben op bevrijdingsdag 2019 6 prachtige puppies mogen ontvangen! 2 teefjes en 4 reutjes zijn geboren, met moeder Dawn gaat alles super net als met de pups die goed groeien.

Wij zijn erg benieuwd naar de ontwikkeling van dit nest en verwachten enige show potentie. Hieronder de stamboomnamen van dit nest:

Teefjes: Chelsea Pride of the North & Liberty Pride of the North

Reutjes: Churchill Pride of the North, D-Day Pride of the North, Resistance Pride of the North & Cry For Freedom Pride of the North.

Nieuwe kopfoto's, 4 weken! Eerste twee zijn de teefjes, daarna reutjes. Op dit moment zijn alle pups verzegd en hebben we een reservelijst.

A-Nest: Casfan Merlin x Liadan of Karo' s Triangle (Gently) Geboren 26-02-2016   4x reu + 2x teef


Atkinson, Alain, Astaire, Alec, Audry en Ashley

 

 

B-Nest: Casfan Merlin x Liadan of Karo's Triangle (Gently) Geboren 07-05-2017

3x reu + 3x teef 

Baldric, Bourne, Barclay, Blossom, Beverly en Baily

 
E-mailen
Info